25€ για 1 συνεδρία ή 40€ για 2 συνεδρίες κλινικής ύπνωσης, μία βιοθυμική ψυχοθεραπεία όπου στοχεύει συγκεκριμένα στο να βρει λύση σε ένα πρόβλημα γρήγορα, με ασφάλεια και όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται, στο Παιώνας Therapy στο Κέντρο!

Παιώνας - Therapy

Κέντρο

Όροι της Προσφοράς

 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Thessalonikimou.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Thessalonikimou.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
25€ για 1 συνεδρία συνεδρία κλινικής ύπνωσης - βιοθυμική ψυχοθεραπεία
25 €
Αγόρασέ το!
2
40€ για 2 συνεδρίες κλινικής ύπνωσης - βιοθυμική ψυχοθεραπεία
40 €
Αγόρασέ το!
4 αγορές έως τώρα

Η προσφορά λήγει σε:


 • ώρες
 • :

 • λεπτά
 • :

 • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
 • Thessalonikimou.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Κλινική ύπνωση

Κλινική Ύπνωση ονομάζεται η ψυχοθεραπεία που χρησιμοποιεί την ύπνωση σαν ένα ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο θεραπείας. Η κλινική ύπνωση είναι ίσως η πιο παλιά γνωστή μορφή ψυχοθεραπείας. Ενώ οι περισσότερες ψυχολογικές μέθοδοι θεραπείας μπορούν να ανιχνευτούν ιστορικά σε διάστημα μικρότερο των δύο αιώνων, η χρήση θεραπευτικών μεθόδων παρόμοιων με τη σύγχρονη κλινική ύπνωση είναι γνωστή κυριολεκτικά από την αυγή της ανθρωπότητας.

Η σύγχρονη κλινική υπνοθεραπεία είναι μια συνθετική, βραχεία στρατηγική θεραπείας που στοχεύει συγκεκριμένα στο να βρει λύση σε ένα πρόβλημα γρήγορα, με ασφάλεια και όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται. Τα ψυχολογικά ή ψυχοσωματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι συνήθως απλά το αποτέλεσμα μιας πιο βαθιάς, υποβόσκουσας διανοητικής / συναισθηματικής αιτίας. Η κλινική υπνοθεραπεία στοχεύει ακριβώς σε αυτό το βαθύτερο επίπεδο προκειμένου να δώσει λύση. Η ευκολία πρόσβασης στο ασυνείδητο που επιτυγχάνεται κατά την ύπνωση, επιτρέπει τη χρησιμοποίηση ανεκμετάλλευτων δυνατοτήτων του ατόμου οι οποίες βοηθούν σημαντικά στη θεραπευτική αλλαγή.

Η θεραπευτική λογική που βρίσκεται πίσω από την κλινική υπνοθεραπεία, είναι ότι αυτό που μας δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητά μας είναι ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμαστε και τα αντίστοιχα συναισθήματα που προκαλούνται από τις σκέψεις μας. Ωστόσο, ο τρόπος που σκεφτόμαστε και τα αντίστοιχα συναισθήματά μας, είναι αυτά που εμποδίζουν την πρόσβασή μας σ’ ένα άλλο επίπεδο σκέψης ή συνείδησης όπου μπορούμε να βρούμε τη λύση του προβλήματος. Η κλινική υπνοθεραπεία μας επιτρέπει τη πρόσβαση σ’ αυτό το άλλο διαφορετικό επίπεδο συνείδησης και διανόησης.

Οι μέθοδοι και οι τεχνικές της κλινικής υπνοθεραπείας οδηγούν ακριβώς εκεί: Στην επαφή μας με αχαρτογράφητες πλευρές ή περιοχές της προσωπικότητάς μας και στην επίλυση των προβλημάτων μας μέσω των νέων συνειδητοποιήσεων που αποκτούμε από αυτή την εσωτερική επικοινωνία.

Η ύπνωση αυτή καθαυτή δεν αποτελεί θεραπεία, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά σε συνδυασμό με διάφορες ψυχοθεραπευτικές μεθόδους, όπως ψυχοδυναμικές, γνωσιακές, συμπεριφορικές, κλπ. Η χρήση της ύπνωσης επιταχύνει και αυξάνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα αυτών των ψυχοθεραπειών. Υπάρχουν επίσης και μέθοδοι ή τεχνικές ψυχοθεραπείας οι οποίες έχουν αναπτυχθεί ειδικά για χρήση σε συνδυασμό με την ύπνωση, καθώς και τεχνικές υπνοθεραπείας οι οποίες βασίζονται αποκλειστικά στην υπνωτική υποβολή για την επίτευξη επιθυμητών αλλαγών στη συμπεριφορά του ατόμου.

Η πρώτη σας επίσκεψη

Η γνωριμία: Ο Φυσικοπαθητικός θα λάβει το ιστορικό της υγείας σας, θα μιλήσετε για τη διατροφή, τα επίπεδα στρες, τη χρήση καπνού και αλκοόλ, τις συμπεριφορές σας, τις σχέσεις σας και θα συζητήσετε γιατί ακριβώς είστε εκεί.

Έρευνα: Ο Φυσικοπαθητικός μπορεί να προβεί σε ειδικές διαγνωστικές εξετάσεις προκειμένου να καταλήξει σε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης της υγείας σας, προσπαθώντας να αξιολογήσει πλήρως τη ρίζα του προβλήματος του κάθε ασθενούς μιλώντας πάντα στη γλώσσα της κλασικής ιατρικής.

Αποτέλεσμα: Ο Φυσικοπαθητικός θα συνεργαστεί μαζί σας για να δημιουργήσει μια προσαρμοσμένη στρατηγική για τη διαχείριση της υγείας σας. Θα σας προτείνει εξατομικευμένες ολιστικές θεραπείες και εάν κριθεί απαραίτητο, θα σας παραπέμψει σε άλλους επαγγελματίες ιατρούς υγειονομικής περίθαλψης.

Δείτε και τις άλλες μας προσφορές από Παιώνας - Therapy:

Παιώνας - Therapy

Η φιλοσοφία του κέντρου μας βασίζεται στην ολιστική θεραπεία του ατόμου. Το όραμά μας είναι να μπορέσουμε να υπηρετήσουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε την υγεία. Να σταματήσει ο πόνος σωματικός και ψυχικός, ώστε να απολαμβάνουμε τη ζωή που είναι έτσι κι αλλιώς ευλογία.

Χρησιμοποιούμε την Φυσικοπαθητική ως μια ολοκληρωμένη εναλλακτική προσέγγιση που εστιάζει όχι μόνο στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων μιας ασθένειας, όπως γίνεται κατά κανόνα στη συμβατική ιατρική, αλλά και των βαθύτερων αιτίων που την προκαλούν.

O απώτερος στόχος μας είναι η πρόληψη των παθήσεων μέσω της «εκπαίδευσης» του ασθενούς. Η Φυσικοπαθητική δεν έχει μια θαυματουργή λύση. Είναι μια εκπαιδευτική μορφή ιατρικής που βασίζεται στην Ιπποκράτειο θεραπευτική προσέγγιση.

"Το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου", Ιπποκράτης

Δελφών 97,
Κέντρο
 2314 005066