Γενικές Ερωτήσεις!

Σε συνεργασία με εκατοντάδες επιχειρήσεις το Thessalonikimou.gr σας προσφέρει ασυναγώνιστες προσφορές σε υπηρεσίες, διαμονή και προϊόντα. Οι εκπτώσεις που έχουμε για εσάς είναι μεγάλες και μπορούμε να τις επιτύχουμε εκμεταλλευόμενοι την μαζική αγοραστική δύναμη που διαθέτουν οι χιλιάδες φίλοι μας, εσείς!

Είναι πολύ απλό! Πατήστε το κουμπί "Αγόρασέ το!" προτού λήξει χρονικά η προσφορά. Θα σας δοθεί η επιλογή να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να προχωρήσετε χωρίς εγγραφή. Στη συνέχεια συμπληρώστε στην Φόρμα Αγοράς που θα εμφανιστεί τον αριθμό κουπονιών που επιθυμείτε να αγοράσετε και τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο κουμπί "Αγορά".

  • Εάν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή paypal τα κουπόνια γίνονται άμεσα διαθέσιμα στην οθόνη σας καθώς και αποστέλονται στο email που μας δηλώσατε, και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε αμέσως.
  • Εάν επιλέξετε πληρωμή με κατάθεση ή μεταφορά μέσω web-banking σε τραπεζικό λογαριασμό μας τα κουπόνια θα σας σταλούν στο email που μας δηλώσατε περίπου 1 ώρα μετά την κατάθεση/μεταφορά σας (και εντός των ωρών Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).
  • Εάν επιλέξετε πληρωμή με μετρητά μέσω Courier, τα κουπόνια θα σας παραδοθούν από εταιρεία ταχυμεταφορών την ημέρα και ώρα που δηλώσατε.

Κάθε προσφορά αναφέρει στους όρους της έως πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια που αγοράσατε. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχετε διορία τουλάχιστον 2 μηνών μετά από την αγορά των κουπονιών.

Ναι φυσικά! Τα κουπόνια δεν είναι ονομαστικά οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε. Εάν θέλετε να τα κάνετε δώρο σε κάποιον φίλο/η σας και δεν θέλετε να φαίνεται η τιμή επάνω τους, μπορείτε να το δηλώσετε κατά τη διαδικασία αγοράς στη Φόρμα Αγοράς.

Όχι, η πρόσβαση και εγγραφή στο site είναι δωρεάν. Θα χρεωθείτε μόνο όταν αγοράσετε μία προσφορά με το ακριβές κόστος των κουπονιών που αγοράζετε.

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης μελών Cashback του Thessalonikimou.gr, σε κάθε σας αγορά σας επιστρέφουμε 2% του ποσού που πληρώσατε σε πίστωση στον λογαριασμό σας (εάν δεν έχετε λογαριασμό θα πρέπει πρώτα να κάνετε εγγραφή). Τα χρήματα πιστώνονται 14 ημέρες μετά την αγορά σας και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας. Για να εξαργυρώσετε την πίστωση σας κατά τη διάρκεια μιας αγοράς, αρκεί να τσεκάρετε το κουτάκι "Έχετε ...€ πίστωση. Θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε;" και το ποσό της πίστωσης θα αφαιρεθεί αυτόματα από το ποσό της αγοράς. Στη σελίδα Οι πιστώσεις μου μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πιστώσεις σας και την αιτιολογία τους.

Γεμίστε όποια στιγμή θέλετε το Thessalonikimou.gr Wallet σας, για να έχετε πάντα διαθέσιμα χρήματα για τις μελλοντικές αγορές σας! Κάντε κατάθεση σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό μας (για να δείτε τους λογαριασμούς μας κάντε κλικ εδώ) το ποσό που επιθυμείτε, συμπληρώνοντας σαν αιτιολογία κατάθεσης το τηλέφωνό σας. Τα χρήματα θα πιστωθούν στον λογαριασμό σας στο Thessalonikimou.gr και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας. Οι πιστώσεις πραγματοποιούνται Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00 (ΟΧΙ Σάββατο, Κυριακή, αργίες). Για να εξαργυρώσετε την πίστωση σας κατά τη διάρκεια μιας αγοράς, αρκεί να επιλέξετε το κουτάκι "Έχετε ...€ πίστωση. Θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε;" και το ποσό της πίστωσης θα αφαιρεθεί αυτόματα από το ποσό της αγοράς. Στη σελίδα Οι πιστώσεις μου μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πιστώσεις σας και την αιτιολογία τους.

Το Thessalonikimou.gr θέλοντας να σας προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:

  • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη κ.λ.π.)
  • Paypal
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό (ή μεταφορά μέσω web-banking)
  • Παράδοση των κουπονιών στον χώρο σας με Εταιρεία Courier και πληρωμή με μετρητά κατά την παραλαβή τους
  • Thessalonikimou.gr Wallet, το online πορτοφόλι σας!
Τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε τον επιλέγετε μόλις πατήσετε το κουμπί "Αγόρασέ το" για μία προσφορά που σας ενδιαφέρει.

Απολύτως! Για την αγορά μέσω πιστωτικής κάρτας ανακατευθύνεστε στο online σύστημα της τράπεζας Eurobank το οποίο χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες για την προστασία των συναλλαγών σας. Το online σύστημα της τράπεζας έχει τον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχο για τη συλλογή των στοιχείων και τη χρέωση της πιστωτικής κάρτας. Τα στοιχεία της κάρτας (όνομα, αριθμός, κλπ.) δεν γίνονται γνωστά σε εμάς και δεν αποθηκεύονται στους servers μας. Για την αγορά σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα, ανεξάρτητα από το ποιά τράπεζα την έχει εκδώσει.

Αφού πατήσετε στο "Αγόρασέ το" για την προσφορά που σας ενδιαφέρει, επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής την "Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό". Στη συνέχεια απλά ακολουθήστε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη και θα σας σταλούν στο email σας, μόλις επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καταθέσετε το αντίτιμο για τα κουπόνια που θέλετε σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, χρησιμοποιώντας σαν αιτιολογία τον κωδικό που θα εμφανιστεί στην οθόνη σας και θα σταλεί στο email σας (επωμίζεστε τυχόν προμήθειες τραπεζών). Εάν διαθέτετε web-banking μπορείτε να κάνετε την μεταφορά από τον υπολογιστή σας για μεγαλύτερη ευκολία.

Τράπεζα: Eurobank
Αριθ. Λογαρ.: 0026.0008.31.0200794752
IBAN: GR76 0260 0080 0003 1020 0794 752
Δικαιούχος: Ιωάννης Μαυροειδής ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Αιτιολογία: Κωδικός που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά και στο ενημερωτικό email

Τράπεζα: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθ. Λογαρ.: 5174-054959-644
IBAN: GR39 0172 1740 0051 7405 4959 644
Δικαιούχος: Ιωάννης Μαυροειδής ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Αιτιολογία: Κωδικός που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά και στο ενημερωτικό email

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αριθ. Λογαρ.: 089/440454-86
IBAN: GR85 0110 0890 0000 0894 4045 486
Δικαιούχος: Ιωάννης Μαυροειδής ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.
Αιτιολογία: Κωδικός που εμφανίζεται μόλις κάνετε την αγορά και στο ενημερωτικό email

Το αργότερο 1 ημέρα, αλλά συνήθως πολύ ταχύτερα σε διάστημα περίπου 1-2 ώρες, μετά την κατάθεσή σας (και εντός των ωρών Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00) θα παραλάβετε στο email σας τα κουπόνια σας. Εάν δεν τα παραλάβετε παρακαλούμε ενημερώστε μας στο support@thessalonikimou.gr, απλά αναφέροντας την παραπάνω αιτιολογία κατάθεσης (δεν χρειάζεται να μας στείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης).

Αφού πατήσετε στο "Αγόρασέ το" για την προσφορά που σας ενδιαφέρει, επιλέγετε σαν τρόπο πληρωμής "Μετρητά μέσω Courier". Στη συνέχεια συμπληρώνετε στη Φόρμα Αγοράς τα στοιχεία του παραλήπτη, τη διεύθυνση και τις ώρες παράδοσης, και πατάτε στο "Αγορά". Τα κουπόνια θα σας σταλούν στη διεύθυνση που δηλώσατε και θα πληρώσετε όταν τα παραλάβετε. Θα επιβαρυνθείτε με ένα επιπλέον κόστος 3,5 € (2,85 € + ΦΠΑ, για Αθήνα ή Θεσσαλονίκη) το οποίο είναι το κόστος αποστολής των κουπονιών και παραλαβής των χρημάτων από την Εταιρεία Ταχυμεταφορών με την οποία συνεργαζόμαστε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε κουπόνια από 2 (ή παραπάνω) διαφορετικές προσφορές και επιλέξετε την ίδια ημέρα και ώρα παράδοσης θα χρεωθείτε συνολικά 3,5 € για όλες σας τις παραγγελίες.

Μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του μπορείτε να το ακυρώσετε και να πάρετε τα χρήματά σας πίσω στο ακέραιο, με την προϋπόθεση φυσικά ότι δεν το έχετε εξαργυρώσει. Σε περίπτωση που για την επιστροφή των χρημάτων ζητήσετε να σας κάνουμε έμβασμα σε λογαριασμό που διατηρείτε σε τράπεζα διαφορετική από τις 3 παραπάνω (EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ), επωμίζεστε τυχόν προμήθειες τραπεζών (σε EUROBANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ γίνεται απλή μεταφορά η οποία δεν επιφέρει καμία προμήθεια). Για να ακυρώσετε κάποιο κουπόνι σας στείλτε μας email με τον κωδικό του στο support@thessalonikimou.gr.

Όσον αφορά κουπόνια για διαμονή σε ξενοδοχεία: Εφόσον έχετε κάνει κάποια κράτηση, ισχύει γενικότερα η πολιτική ακύρωσης του εκάστοτε ξενοδοχείου και ενδέχεται να υπάρξουν ακυρωτικά.