9€ από 18€ για είσοδο σε 2 άτομα στο Πάρκο Δεινοσαύρων και στον Παιδότοπο «Χαράπολις» του Πολυχώρου Nouvelle στο Ωραιόκαστρο, έκπτωση 50%

Πάρκο Δεινοσαύρων

Ωραιόκαστρο

Όροι της Προσφοράς

 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Thessalonikimou.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Thessalonikimou.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
9€ για είσοδο 1 παιδιού και 1 συνοδού στο πάρκο δεινοσαύρων και τον παιδότοπο «Χαράπολις» του πολυχώρου Nouvelle
9 €
Αγόρασέ το!
2
12€ για είσοδο 1 παιδιού και 2 συνοδών στο πάρκο δεινοσαύρων και τον παιδότοπο «Χαράπολις»του πολυχώρου Nouvelle
12 €
Αγόρασέ το!
3
14€ για είσοδο 2 παιδιών και 1 συνοδού στο πάρκο δεινοσαύρων και τον παιδότοπο «Χαράπολις» του πολυχώρου Nouvelle
14 €
Αγόρασέ το!
4
17€ για είσοδο 2 παιδιών και 2 συνοδών στο πάρκο δεινοσαύρων και τον παιδότοπο «Χαράπολις» του πολυχώρου Nouvelle
17 €
Αγόρασέ το!
104 αγορές έως τώρα

Η προσφορά λήγει σε:


 • ώρες
 • :

 • λεπτά
 • :

 • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
 • Thessalonikimou.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Δείτε το Βίντεο-Παρουσίαση:

Συνδυάζοντας μοναδικά την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση, δημιουργήσαμε

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ

Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων, το οποίο αποτελείται από 4 ενότητες, το Σπήλαιο της Εξέλιξης, το Πάρκο Δεινοσαύρων με εκθέματα σε πραγματικό μέγεθος, το Μουσείο Μαμούθ με πραγματικά απολιθώματα και το Πάρκο των Θηλαστικών. (υπεύθυνη καθηγήτρια του Α.Π.Θ. Ευαγγελία Τσουκαλά)

Στον Πολυχώρο υπάρχουν ακόμη:

ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ.

ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ.

ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ

ΚΥΛΙΚΕΙΟ.

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ.

 

Πάρκο Δεινοσαύρων

Το Θεματικό Περιβαλλοντικό Προιστορικό Πάρκο δημιουργήθηκε το 2008 ως ένας πολιτιστικός χώρος περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος. Εκτείνετε συνολικά σε γεωγραφική έκταση περίπου 10,000 τ. μ. Είναι ένα μοναδικό θεματικό πάρκο και η μεγαλύτερη έκθεση στην Ευρώπη ΜΕ 100 ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ 90 ΘΗΛΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ. Είναι προτεινόμενο σαν Περιβαλλοντική Εκπαιδευτική Εκδρομή από το Υπουργείο Παιδείας (e yliko) και ελεγμένο για την άρτια λειτουργία του από το Υπουργείο Πολιτισμού.

Πρόκειται για την προσωπική εργασία, το μεράκι και την χρηματική στήριξη του Βασίλειου Μιχαηλίδη αλλά και την ενεργητικότητα και την καταρτισμένη και παγκοσμίως αναγνωρισμένη γνώση επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων (γεωλόγοι, παλαιοντολόγοι, σπηλαιολόγοι). Η πλαισίωση των θεμάτων αλλά και το κομμάτι της ξενάγησης γίνεται από έμπειρους και καταρτισμένους παλαιοντολόγους και γεωλόγους. Στο αποτέλεσμα έχουν συμβάλει συνεργάτες ποικίλων άλλων ειδικοτήτων (παιδαγωγών, δημοσιογράφων, μηχανικών, ζωγράφων, γλυπτών, διαφημιστών, εργατών).

Πέραν της επιμόρφωσης και της ψυχαγωγίας των επισκεπτών το πάρκο έχει σαν βασικό στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης. Οι αναπαραστάσεις - σε πραγματικές διαστάσεις - 'ζωντανεύουν' την ιστορία των προϊστορικών ζώων τα οποία έζησαν πριν εκατομμύρια χρόνια και εξαφανίστηκαν λόγω των κλιματικών αλλαγών. Τα θεματικά πάρκα συμβάλλουν ενεργά και ουσιαστικά στην μετάδοση γνώσεων, περιβαλλοντικής ευαισθησίας, την κατανόηση των επιστημών και την προσέγγιση του παρελθόντος. Στόχοι των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του πάρκου είναι από την μια πλευρά η γνώση του ευρύτερου περιβάλλοντος (χλωρίδας – πανίδας) στις μεγάλες γεωλογικές περιόδους και από την άλλη η επισήμανση της καθημερινότητας του ανθρώπου στα βασικά στάδια της εξέλιξης του, σε συνδυασμό πάντα με την ψυχαγωγία και την διασκέδαση για την δημιουργία μιας πρωτότυπης, ωφέλιμης και συνάμα απολαυστικής εμπειρίας.

Όλες οι θεματικές ενότητες έχουν δημιουργηθεί με την επιστημονική επίβλεψη της Ευαγγελίας Τσουκαλά, αναπληρώτριας καθηγήτριας Παλαιοντολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Dick Mol , διεθνούς βεληνεκούς ειδικού στα προβοσκιδωτά και επιστημονικού συνεργάτη του πανεπιστημίου του Ρότερνταμ στην Ολλανδία ο οποίος είναι πρόεδρος του Μαμούθ International Club, ενώ τα εκθέματα των δεινοσαύρων και όλων των ερπετών στο Πάρκο των Δεινοσαύρων έχουν γίνει με την επιστημονική επίβλεψη του Γεώργιου Γεωργαλή, Ερευνητή ζωολογίας και παλαιοντολογίας σπονδυλωτών, συνεργάτη ερευνητή στο πρόγραμμα παλαιοντολογίας του πανεπιστημίου της Ουψάλας στη Σουηδία ενώ επιπλέον συνεργάζεται με το Α.Π.Θ. και το εθνικό μουσείο της Πράγας. Το σπήλαιο με το χαρακτηριστικό διάκοσμο έχει δημιουργηθεί με την επίβλεψη του Τοπικού τμήματος της Σπηλαιολογικής εταιρείας Βορείου Ελλάδας.

Το περιβαλλοντικό πάρκο αλλά και οι υποστηρικτικοί χώροι είναι ειδικά διαμορφωμένοι, περιφραγμένοι και κατασκευασμένοι ειδικά για να υποστηρίζουν επιστημονικές ξεναγήσεις με ομαλή ροή, και πλακόστρωτα μονοπάτια για την διευκόλυνση ατόμων με ειδικές ανάγκες. Επίσης βοηθούν το απρόσκοπτο και ανέμελο παιχνίδι των παιδιών στους παιδότοπους γύρω από το περιβαλλοντικό πάρκο. Στους ίδιους χώρους επίσης υπάρχει και ο Βοτανικός μας κήπος ο οποίος έχει βότανα και φυτά της Μεσογείου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επισκέπτονται το πάρκο κάτω από ποικίλες καιρικές συνθήκες καθώς προβλέπεται η προστασία τους στον χώρο της τεχνητής σπηλιάς και του Μουσείου του Μαμούθ.

Στον εξωτερικό χώρο, δεινόσαυροι και θηλαστικά, πλαισιώνονται από επιβλητικούς ήχους και πανίδα, καταρράκτες και τεχνητή λίμνη. Η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση επιτρέπεται για να μπορέσετε να μεταφέρετε την εμπειρία σας σε όλους τους φίλους σας.

Δίπλα στο περιβαλλοντικό πάρκο δεινοσαύρων θα βρείτε τεράστιους εσωτερικούς και εξωτερικούς παιδότοπους, και εκεί μπορούν οι μικροί επισκέπτες να παίξουν δωρεάν μετά την ξενάγηση. Σκοπός μας είναι να αποτελέσει το πάρκο ένα ζωτικό εκπαιδευτικό κύτταρο, στοχεύοντας από την μια πλευρά στην κατανόηση της εξελικτικής πορείας του ανθρώπου από την απαρχή της ύπαρξης του ως την προϊστορία και από την άλλη στην γνωριμία με το ευρύτερο περιβάλλον του και τους τρόπους επιβίωσης του, συνδυάζοντας την γνώση με την ανέμελη διασκέδαση και το παιχνίδι.

7 χλμ. Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου,
Ωραιόκαστρο
 2310 686544