Προσφορές για "Φωτογραφεία Κογχυλάκης"

Φωτογραφεία Κογχυλάκης

Το photoqueen.gr εισήλθε στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου με στόχο να καλύψει τις ανάγκες του καταναλωτή σε φωτογραφικά είδη, με κύριο στόχο του την καλύτερη εξυπηρέτηση παρέχοντας στους επισκέπτες μια αξιόλογη συλλογή φωτογραφικών προϊόντων στις καλύτερες τιμές. 

Με μια από τις μεγαλύτερες γκάμες προϊόντων πάνω στον χώρο της φωτογραφίας και σε συνεργασία με τις καλύτερες μάρκες παγκοσμίως, το photoqueen.gr προσφέρει όλες τις λύσεις σε όλους εσάς που θέλετε την καλύτερη επιλογή πάνω στις φωτογραφικές μηχανές, ψηφιακές και αναλογικές αλλά και στα αξεσουάρ που τις συνοδεύουν όπως φακοί, memory cards κλπ. 

Επίσης, το photoqueen.gr έχει στη διάθεσή σας την κατάλληλη πρόταση για σας που θέλετε να επιλέξετε βιντεοκάμερα για να κρατήσετε ζωντανές τις αγαπημένες σας στιγμές. Τέλος, είμαστε κοντά στον επαγγελματία αλλά και ερασιτέχνη «εραστή» της φωτογραφίας, παρέχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό ενός studio φωτογραφίας.

Τα προϊόντα που σας προτείνουμε έχουν πάντα σαν βάση την κάλυψη των αναγκών σας, προσφέροντάς σας χαμηλό κόστος και μεγάλη αξιοπιστία. 

Διαθέτουμε μόνο επώνυμα και γνήσια προϊόντα αρίστης ποιότητας, τα οποία καλύπτονται από την εγγύηση των εταιριών παραγωγής ή διάθεσης και τηρούν όλες τις αναγραφόμενες προδιαγραφές. 

Η ΚΟΓΧΥΛΑΚΗΣ Α.Ε. και το www.photoqueen.gr είναι επίσημοι αντιπρόσωποι των εταιρειών ANSMANN, CONDOR, GITZO, HEDLER, HENSEL, SEKONIC και SUNPAK. 

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@photoqueen.gr. 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας.

Βενιζέλου 23,
Κέντρο
2310 261771