Προσφορές για "Ajna Yoga - Pilates Studio"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Ajna Yoga - Pilates Studio". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Γυμναστήρια κάντε κλικ εδώ.

Ajna Yoga - Pilates Studio

Το Ajna yoga - Pilates Studio είναι ένας ζεστός και φιλικός χώρος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, που έχει σαν στόχο τη δημιουργία μιας όμορφης γιόγκικης κοινότητας, όπου μπορεί κανείς να γυμναστεί και να χαλαρώσει την ένταση που συσσωρεύεται από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας και να πλησιάσει την εσωτερική του αρμονία και γαλήνη σε σώμα και νου.

ΙΔΡΥΤΗΣ

Άρτεμις Διμηνίδου - Ιδιοκτήτρια και δασκάλα yoga  

Η αγάπη μου για την yoga και η επιθυμία μου να μοιραστώ μαζί σας τα οφέλη της με οδήγησαν να δημιουργήσω το AJNA YOGA PILATES STUDIO , ένα χώρο που βασίζεται στην αγάπη, την απλότητα, την έμπνευση και την δημιουργία.

Αποφοίτησα από την γυμναστική ακαδημία της Δ. Γερμανίας και παράλληλα ξεκίνησα μαθήματα yoga. Mε κέρδισε η yoga και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ ουσιαστικά με αυτή. Ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου κοντά στην Swami Sivamourti Saraswati στο Satyananta Asram στην Αθήνα (Bihar yoga Bharati Institude). Κοντά της γνώρισα και αγάπησα τον γιόγκικο τρόπο ζωής.

Συνεργάστηκα με την Ελένη Πετρουλάκη όπου και ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου στην power yoga. Αποφοίτησα από την Grafts με ειδικότητα personal training, έχω κάνει τριετή εκπαίδευση στην μέθοδο pilates , φοίτησα στο Natural Health & Sience Technology και απέκτησα τις γνώσεις μου πάνω στην συμβουλευτική ενεργειακή διαιτολογία. Επίσης παρακολούθησα πολλά σεμινάρια της μεθόδου pilates και άλλα είδη yoga σε Ελλάδα, Γερμανία και Αγγλία από εξειδικευμένους και διακεκριμένους δασκάλους.

Ιουστινιανού 6,
Θεσσαλονίκη
2314 020915, 6948203075