Προσφορές για "Διαιτολογικό Γραφείο Νικόλαος Κόκκινος"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Διαιτολογικό Γραφείο Νικόλαος Κόκκινος". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Αδυνάτισμα κάντε κλικ εδώ.

Διαιτολογικό Γραφείο Νικόλαος Κόκκινος

Yπηρεσίες Διαιτολογίας-Διατροφής

Η Φιλοσοφία μας.

Οι διαιτητικές-διατροφικές συνήθειες είναι αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης ποικίλων παραγόντων, τόσο του άμεσου οικογενειακού περιβάλλοντος, όσο και του ευρύτερου κοινωνικού και φυσικού περιβάλλοντος του ατόμου. 

Πολλά τρόφιμα καταναλώνονται συστηματικά όχι για τη θρεπτική τους αξία, αλλά για τις  ευφραντικές και διεγερτικές ιδιότητές τους. Κάθε φορά που εξετάζουμε τους λόγους για τους οποίους κάποιος επιλέγει να καταναλώσει ένα συγκεκριμένο τρόφιμο μια συγκεκριμένη στιγμή έχουμε πάντα κατά νου ότι η επιλογή αυτή είναι αποτέλεσμα πολλαπλών επιρροών.

Η ικανότητα να επιλέγουμε την τροφή μας δεν είναι έμφυτη. Έτσι, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή της τροφής, ώστε, αφενός, να αποφεύγουμε να εκτεθούμε σε επικίνδυνα για την υγεία επίπεδα τοξινών ή άλλες βλαβερές ουσίες και αφετέρου, να προσλαμβάνουμε την απαιτούμενη γκάμα θρεπτικών συστατικών. Η ικανότητα επιλογής της τροφής είναι επίκτητη και επαφίεται στην εκμάθηση, η οποία διευκολύνεται από ορισμένες βιολογικά καθορισμένες διεργασίες.

Ολοκληρώνοντας, ένα πρόγραμμα διατροφής ή δίαιτας δια της επιλογής της τροφής, διεκπεραιώνεται μέσω ενός μηχανισμού διαχείρησης και συμμόρφωσης που βασίζεται στην επιστημονική μας εμπειρία και όχι σε κάποιο εξειδικευμένο, έμφυτο μηχανισμό αναγνώρισης αισθητηριακών ή άλλων ιδιοτήτων των τροφίμων. 

Το μυστικό επομένως είναι:  να μπούμε στη λογική της σωστής διατροφής, να αποφασίσουμε να αλλάξουμε σελίδα θέτοντας σωστές διατροφικές αρχές, να καταννοήσουμε το πως λειτουργεί το σώμα μας και να μάθουμε να ακούμε τι ακριβώς έχει ανάγκη ώστε να του προσφέρουμε διατροφικά. Έτσι θα απολαμβάνουμε την μέγιστη απόδοσή του, τονώνοντας παράλληλα τη διάθεση, τη σωματική και τη ψυχική υγεία. 

Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία μας. Ως επαγγελματίες υγείας...έχουμε τη γνώση, την εκπαίδευση και την εμπειρία να: 

Αξιολογούμε

Διαγνώσκουμε

Αντιμετωπίζουμε 

..... πολλά άλλα προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή!!

Χρησιμοποιώντας ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ πρακτικές και οδηγίες για να συμβουλέψουμε τους διαιτώμενούς μας (ασθενείς ή μη & αθλητές) 

Ελ. Βενιζέλου 24,
Κέντρο
2310 325596