Προσφορές για "Parfait"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Parfait". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Εστιατόρια κάντε κλικ εδώ.

Parfait

Η εταιρεία PARFAIT ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1981 στις Σέρρες. Δραστηριοποιείται στην παρασκευή ειδών ζαχαροπλαστικής και στη λιανική & χονδρική πώληση των προϊόντων της. Διαθέτει μία σύγχρονη βιοτεχνική μονάδα στην πόλη των Σερρών, εξοπλισμένη με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και πιστοποιημένη κατά ΙSO 22000:2005.

Ο τομέας λιανικής λειτουργεί μέσα από το παραδοσιακό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής στα κεντρικά της εταιρείας στις Σέρρες, καθώς και τα τρία στέκια café pâtisserie στις πόλεις της Θεσσαλονίκης και των Σερρών που προσφέρουν συνολικά και αποκλειστικά τα φρέσκα και τυποποιημένα προϊόντα της εταιρείας. Ο τομέας χονδρικής συνεργάζεται με εμπορικές ή τουριστικές επιχειρήσεις και HO.RE.CA. σε όλη την Ελλάδα. Από το 1991, η PARFAIT διαθέτει τα προϊόντα της στα αεροδρόμια, τα λιμάνια και τους μεθοριακούς σταθμούς της επικράτειας ως αναγνωρισμένος προμηθευτής της Hellenic Duty Free Shops S.A..

Οι αυστηρότατες προδιαγραφές παρασκευής και η ξεχωριστή ταυτότητα των προϊόντων PARFAIT έχουν αναγνωριστεί αποσπώντας μόλις σε έναν χρόνο πέντε βραβεία και δύο διακρίσεις:

ένα βραβείο καινοτομίας στη Διεθνή Έκθεση Detrop & Oenos 2017 στην κατηγορία «Παραδοσιακά Προϊόντα», τέσσερα βραβεία ποιότητας στα Olymp Awards 2017 στην κατηγορία «Ποιοτικά Προϊόντα» και δύο διακρίσεις ως φιναλίστ στα ERMIS AWARDS και στα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) για τη συσκευασία των προϊόντων TWEE.

Η εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων PARFAIT φέρνει νέες συνεργασίες και στηρίζει τη στρατηγική πρόθεση της εταιρείας να επεκτείνει την παρουσία της σε περισσότερα σημεία πώλησης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Γνωρίστε κι εσείς σήμερα την PARFAIT και τα προϊόντα που θα γλυκάνουν και τη δική σας επιχείρηση!

Λεωφόρος Νίκης 77 & Δημ. Γούναρη,
Κέντρο
Τηλ.: 2310 283400