Προσφορές για "Φαρμακείο στην Καμάρα"

Φαρμακείο στην Καμάρα

Η ιστορία του Φαρμακείου της Ελένης Τσαρούχα (Pharmacy44) ξεκινά το 2013 οπότε και δημιουργήθηκε ένας ζεστός, νεανικός, σύγχρονος και λειτουργικός χώρος στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από το ιστορικό μνημείο της Αψίδας του Γαλέριου (Καμάρα) και πάνω στον πολυσύχναστο πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στον αριθμό 44.

Η ομάδα αποτελείται από φαρμακοποιό Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακή εξειδίκευση Msc. MBA από το Πανεπιστήμιο Frederick University of Cyprus, 2 βοηθούς φαρμακείου και 1 εξειδικευμένη αισθητικό – make up artist. Όλοι μαζί προσπαθούν καθημερινά να καλύπτουν τις ανάγκες σας σε φάρμακα και παραφαρμακευτικά προϊόντα, αλλά και σε μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας!

Στο φαρμακείο θα βρείτε μία πληθώρα προϊόντων υγείας και ομορφιάς, που δίνουν λύση σε προβλήματα υγείας, συμπληρώνουν τις φαρμακευτικές αγωγές και συμβάλλουν σε μία ισορροπημένη καθημερινότητα. Συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικές σειρές και φαρμακευτικά προϊόντα μακιγιάζ, ειδικές θεραπείες (ακμής, ποικιλόχρους πιτυρίασης κ.α.), γαληνικά σκευάσματα, γυναικολογικά προϊόντα, ορθοπεδικά είδη, είδη βρεφανάπτυξης εγκυμοσύνης και θηλασμού, οδοντιατρικά προϊόντα, υγρά φακών επαφής και οφθαλμικής υγιεινής, ομοιοπαθητικά σκευάσματα, είναι μερικές από τις κατηγορίες που μπορείτε να προμηθευτείτε.

Παράλληλα, εδώ θα βρείτε άμεσα διαθέσιμες ολοκληρωμένες σειρές από τα μεγαλύτερα brands στον χώρο του φαρμακείου: FREZYDERM | KORRES | APIVITA | LA ROCHE POSAY | L’ERBOLARIO | INTERMED | POWER HEALTH και άλλα. Σε περίπτωση που ένα προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, υπάρχει δυνατότητα αυθημερόν παραγγελίας και παράδοσης! 

Το Φαρμακείο της Ελένης Τσαρουχά βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης για να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει λύσεις που σας αξίζουν!

Μη διστάσετε να φέρετε μαζί σας και τους μικρούς σας φίλους, καθώς είναι το πρώτο Pet Friendly Pharmacy στη Θεσσαλονίκη!

Δ. Γούναρη 44,
Κέντρο
2310 220040