Προσφορές για "Boom Car"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Boom Car". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Αυτοκίνητο κάντε κλικ εδώ.

Boom Car

Ο Κωνσταντίνος Γκογκόσης και ο Γεώργιος Καραμπατζάκης ασχολούνται με το αυτοκίνητο από τις αρχές της δεκαετίας το 80' αποκομίζοντας πολύτιμες γνώσεις και αποκτώντας τεράστια εμπειρία προχωρούν στις αρχές του 2005 στην ίδρυση του συνεργείου αυτοκινήτων BOOM CAR.

Το βαφείο φανοποιείο ηλεκτρολογείο συνεργείο αυτοκινήτων BOOM CAR, είναι ένας πολυχώρος αφιερωμένος στο  αυτοκίνητο, και βρίσκεται στην οδό Ποσειδώνος 28, στην περιοχή ανάμεσα στο Supermarket Carrefour και το πολυκατάστημα ηλεκτρικών Media Markt, στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης. Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να βρει οτιδήποτε χρειάζεται για την αποκατάσταση ζημιών, την περιποίηση και την συντήρηση του αυτοκινήτου του.

Το BOOM CAR διαθέτει: φανοποιείο βαφείο ηλεκτρολογείο service κλιματιστικών (A/C) συνεργείο καθαρισμού σαλονιών αυτ/των και αποκατάστασης γρατζουνιών (spot βαφής) βενζινάδικο πλυντήριο αυτοκινήτων αξεσουάρ λιπαντικά (αλλαγή λαδιών) και τέλος κυλικείο, όπου μπορείτε να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας, όσο εμείς ασχολούμαστε με το αυτοκίνητο σας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και σας εγγυούμαστε ότι το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, το πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μας και τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Ποσειδώνος 28 (δίπλα στο media markt),
Πυλαία
 2310 431809, 2310 449988, 6936 189848