Προσφορές για "Κέντρο Μυοσκελετικών Παθήσεων"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Κέντρο Μυοσκελετικών Παθήσεων". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Υγεία κάντε κλικ εδώ.

Κέντρο Μυοσκελετικών Παθήσεων

Ο Χριστακόπουλος Ευάγγελος (DC, Ba.Sci) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη της Αμερικής όπου και σπούδασε την ειδικότητα της Οστεοπαθητικής-Χειροπρακτικής. Από μικρός ασχολήθηκε και ενδιαφέρθηκε για την φυσική και υγιεινή ζωή καθώς και την αναζήτηση ίασης-θεραπείας κάποιων θεμάτων υγείας με εναλλακτικούς και φυσικούς τρόπους, γεγονός που τον οδήγησε στην κατεύθυνση των σπουδών με αντικείμενο την χειροπρακτική.

Έπειτα από 8 χρόνια σπουδών σε 2 πανεπιστήμια της Νέας Υόρκης και 2 χρονιά εξάσκηση σε κλινική, επέστρεψε στην πατρίδα του την Θεσσαλονίκη το 1997 και από τότε μέχρι και σήμερα εξασκεί ως ιδιώτης γιατρός την επιστήμη της σύγχρονης χειροπρακτικής. Με την εναλλακτική ιατρική της Οστεοπαθητικής / Χειροπρακτικής ασχολείται θερμά και υπεύθυνα εδώ και 18 χρόνια με μια σταθερή εξέλιξη προς την πιο ισορροπημένη και αποτελεσματική θεραπεία / αποκατάσταση.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η ειδικότητα αυτή έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα στους ασθενείς που υποφέρουν από μυοσκελετικές παθήσεις όπως το αυχενικό σύνδρομο (ημικρανίες και πονοκέφαλοι, ίλιγγοι), οσφυαλγία, ισχιαλγία, κύφωση, λόρδωση και πάσης φύσεως θέματα υγείας που αφορούν την σπονδυλική μας στήλη. Η χειροπρακτική είναι μια επιστήμη η οποία υποστηρίζει την σωστή λειτουργία του νευρομυοσκελετικού μας συστήματος και συνακόλουθα επαναφέρει την υγεία. Αυτό που όλη έχουμε ανάγκη όσο περνούν τα χρονιά λόγω της αναμενόμενης φθοράς του οργανισμού μας.

Η θεραπεία που κάνει εφαρμογή ο Κος Χριστακόπουλος με την επιστήμη της ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ / ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗΣ θα σας βοηθήσει άμεσα να αποκτήσετε πάλι την σωματική σας υγεία, καθώς γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει κάτι χειρότερο στην ζωή μας από τους χρόνιους, καθημερινούς η και οξείς πόνους του μυοσκελετικού μας.

Ο στόχος του Κου Χριστακόπουλου είναι να βοηθήσει και να θεραπεύσει ΕΣΑΣ και όχι να αρκεστεί στην διάγνωση και μείωση τον συμπτωμάτων με ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ, όπως χορήγηση φαρμάκων/ουσιών.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να βελτιώσουν της μυοσκελετικές τους παθήσεις και στην συνέχεια με μια συντήρηση να διατηρήσουν μια άριστη σωματική κατάσταση.

Τονίζουμε επίσης ότι η ειδικότητα αυτή είναι πλήρως ασφαλής και εγγυόμαστε ότι η θεραπεία του Χριστακόπουλου Ε. θα φέρει ορατή ανακούφιση στα προβλήματά σας και πολύ καλύτερη ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ σας.

Μητροπολίτου Καλλίδου 114,
Καλαμαριά
2310 424817