Προσφορές για "Μάθε Αλλιώς"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Μάθε Αλλιώς".

Μάθε Αλλιώς

Μάθε Αλλιώς - Κέντρο Καθημερινής Σχολικής Μελέτης 

Το κέντρο σχολικής μελέτης Μάθε Αλλιώς δημιουργήθηκε με ένα μόνο σκοπό , να αποδείξει ότι η μάθηση δεν θέλει κόπο ..αλλά τρόπο! Το κεφάλαιο ‘’μελέτη’’ είναι η αλήθεια ότι κρύβει πολλές παγίδες, στις οποίες όλοι μας λίγο πολύ έχουμε πέσει.

Το αποτέλεσμα..πολύωρο διάβασμα, κούραση, νεύρα, χαμηλοί βαθμοί, εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Και μετά από όλα αυτά έρχεται η απογοήτευση η οποία φέρνει την παραίτηση, γονιών και παιδιών. Το πρώτο βήμα προς μια ποιοτικότερη μάθηση είναι να αλλάξει ο τρόπος και το περιβάλλον. Εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε για εσάς αυτούς τους δυο πολύτιμους παράγοντες. Κοντά μας τα παιδιά μαθαίνουν να οργανώνουν μόνα τους το διάβασμα τους, αναπτύσσουν δεξιότητες μελέτης και πάνω από όλα αγαπούν τη γνώση.

Ο ρόλος μας δεν είναι αυτός του επόπτη αλλά του παρατηρητή, ο οποίος όποτε κρίνεται αναγκαίο επεμβαίνει για να εκμαιεύσει    την απάντηση και όχι να δώσει έτοιμη λύση, για να καθοδηγήσει και προπάντων να επιβραβεύσει.

Πάντα λειτουργούμε με ενσυναίσθηση απέναντι στις δυσκολίες του παιδιού και την αγωνία του γονιού .Το κέντρο μελέτης Μάθε Αλλιώς δεν είναι φροντιστήριο, ασχολούμαστε με τις ανάγκες κάθε παιδιού χωριστά βασιζόμενοι στους δικούς του προσωπικούς ρυθμούς στο πλαίσιο μιας μικρής ομάδας.

Στόχος μας δεν είναι  να μάθει το παιδί το μάθημα της επόμενης μέρας με την κλασσική αποστήθιση αλλά μέσα από ποιοτική μελέτη να αποκτήσει μια αέναη γνώση, η οποία δεν θα αναδυθεί μέσα από τις βαρετές ασκήσεις αλλά μέσα από μια ευχάριστη και ολοκληρωμένη διαδικασία. 

Τα τμήματα που δημιουργούνται είναι ολιγομελή και απευθύνονται σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού και του Γυμνασίου.

Ποσειδώνος 12 & Ανταίου 17,
Χαριλάου
2310 323226