Προσφορές για "Alexandra Hair & Make up Artist"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Alexandra Hair & Make up Artist". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Κομμωτήρια κάντε κλικ εδώ.

Alexandra Hair & Make up Artist

H Hair & Make up Artist Αλεξάνδρα ξεκίνησε την καριέρα της το 1988 στην επιχείρηση του κ. Γεωργαράκου Ηλία η οποία προυπήρχε από το 1969. Το 2008 ο κ. Γεωργαράκος αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης και παρέμεινεστα χέρια της Αλεξάνδρας. Απέδειξε από πολύ μικρή ηλικία και ανέβασε τα standards αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε επαγγελματιες και μη. Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου έμαθε μέσα από τα μυστικά της κομμωτικής και του μακιγιάζ να δημιοργεί με φαντασία και να μην περιορίζεται. Για την Αλεξάνδρα κάθε πρόσωπο είναι πίνακας.

Το 1999 διακρίθηκε στο 12ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης όπου πήρε το 3ο βραβείο. Από το 1995 ασχολήθηκε με το επαγγελματικό μακιγιάζ. Αρχικά η επιχείρηση υπήρχε το 1969 στην Ιπποδρομίου (κέντρο) αργότερα το 1987 μεταφέρθηκε στην Αγ. Σοφίας 10(κέντρο) και το 2012 μεταφέρθηκε στη Τσιμισκή 44 (1ος όροφος -κέντρο). Ένα πέρασμα από τον μοντέρνο και ανακαινισμένο χώρο μας αρκεί για να δείτε τη γνώση και το ταλέντο της. Με πολύτιμους συμμάχους, συνεργάτες, κορυφαία επαγγεματικά προιόντα το πρόσωπο και τα μαλλιά σας θα πάρουν τη φροντίδα που σας αξίζει. Στο Alexandra Hair & Make Up Artist θα βρείτε θεραπείες προσαρμοσμένες στις προσωπικές σας ανάγκες για την πλήρη αναδόμηση των μαλλιών σας. Σε κάθε ιδιαίτερη σας εκδήλωση και στις πιο απλές εξόδους αφήστε την Aλεξάνδρα να κάνει θαύματα.

 

Τσιμισκή 44,
Κέντρο
2310 277586