Προσφορές για "MediNails Health & Beauty"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "MediNails Health & Beauty". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Μασάζ κάντε κλικ εδώ.

MediNails Health & Beauty

Καλώς ήρθατε στον κόσμο ομορφιάς και περιποίησης του MediNails Health & Beauty!

Στο MediNails Health & Beauty, το εξειδικευμένο team της Έλενα Συγγρίδου και των συνεργατών σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε υγεία και ομορφιά. 

Το MediNails Health & Beauty ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις θεραπευτικής και αισθητικής περιποίησης των άκρων είναι εδώ για εσάς για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, έχοντας εμπειρία 25 ετών και εξειδικευμένο προσωπικό που σας εγγυάται την πρόληψη, θεραπεία και ανακούφιση των άκρων από ασθένειες, τραυματισμούς και άλλες παθήσεις. 

Όλες οι θεραπείες γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, με ιατρική ένδειξη όπως θεραπείες κάλων, νυχιών που εισχώρησαν μέσα στους ιστούς, επώδυνων ρόζων, ονυχομυκητιάσεων, τραυματισμών όνυχος, ονυχοκρυπτώσεων, ονυχογρυπώσεων, διαβητικού ποδιού, ποδιού αθλητή, υπερκερατώσεων κ.α.

Επίσης στον υπέροχο χώρο του MediNails Health & Beauty θα βρείτε και επιπλέον υπηρεσίες όπως τμήμα μόνιμου μακιγιάζ-tattoo για αποκατάσταση λαγωχειλίας, ουλωτικής και γυροειδούς αλωπεκίας, σε φρύδια και τριχωτό της κεφαλής, αλλά και αποκατάσταση θηλής μετά από χειρουργείο. 

Στο MediNails Health & Beauty Υγεία και ομορφιά συνυπάρχουν σε ένα υπέροχο περιβάλλον που καλύπτει επίσης τις ανάγκες κάθε γυναίκας για μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος, μασάζ και αρωματοθεραπείας. μανικιούρ-πεντικιούρ, ονυχοπλαστική, nail art, αποτρίχωση, κ.α.

Επίσης λειτουργούν εκπαιδευτικά προγράμματα όλων των εφαρμογών αισθητικής και ποδολογίας και Κέντρο Διά Βίου Μάθησης επιπέδου 

Το MediNails Health & Beauty είναι μία αναγνωρισμένη σχολή από το Υπουργείο Παιδείας που σας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης άδειας ασκήσεως επαγγέλματος.

Εγνατία 81,
Κέντρο
 2310-239580