Μάθετε να λικνίζεστε στους αγαπημένους σας ρυθμούς! 19,90€ για μηνιαία συνδρομή μαθημάτων χορού συνολικά 8 ωρών ανάμεσα σε Salsa, Tango argentine, Latin, Μπαλέτο, Σύγχρονο, Swing κ.α., από την ολοκαίνουργια σχολή "Dance Soul" στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς!

Dance Soul

Καλαμαριά

Όροι της Προσφοράς

 • Το κουπόνι περιλαμβάνει μηνιαία συνδρομή μαθημάτων χορού συνολικά 8 ωρών σε ένα είδος χορού της επιλογής σας από:
  • Salsa
  • Tango argentine
  • Latin
  • Μπαλέτο (παιδικό)
  • Σύγχρονο
  • Swing
  • Μουσικοκινητική (3 - 5 ετών)
  • Yoga
  • Pilates
  • Hip Hop
  • Breakdance
  • Rock & Roll
 • Η προσφορά ισχύει μόνο για νέα μέλη
 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι έως 30/11/2017
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτ. - Παρ. 11.00 - 23.00
 • Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για δώρο και 1 για προσωπική χρήση (1 κουπόνι ανά άτομο)
 • Για κλείσιμο ραντεβού πρώτης επίσκεψης καλέστε μία ημέρα πρίν στο 2310 455095
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Thessalonikimou.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Thessalonikimou.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε απο τα παρακάτω:

1
Μάθετε να λικνίζεστε στους αγαπημένους σας ρυθμούς! 19,90€ για μηνιαία συνδρομή μαθημάτων χορού συνολικά 8 ωρών ανάμεσα σε Salsa, Tango argentine, Latin, Μπαλέτο, Σύγχρονο, Swing κ.α., από την ολοκαίνουργια σχολή "Dance Soul" στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς!
19,9 €
Μη Διαθέσιμο
31 αγορές έως τώρα

Η προσφορά έληξε στις 23/09/2017

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Salsa

Η Salsa είναι ένας άκρως κοινωνικός χορός και σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο «χορός της χαράς»! Οι ρίζες του χορού είναι από την Κούβα και το πρώτο στυλ η SalsaCubana! Είναι ουσιαστικά η κουλτούρα και η νοοτροπία της Κούβας σε ένα χορό! Χορεύεται σε ζευγάρια αλλά και σε πλήθος ζευγαριών μαζί (SalsaRuedaDeCasino). Συνδυάζει στοιχεία από πολλούς χορούς γι’ αυτό πήρε και το όνομά της κι ο καθένας είναι ελεύθερος να δημιουργήσει και να έχει το δικό του προσωπικό στυλ. Στη Σχολή μας η Salsa αποτελεί ένα ξεχωριστό group διαφόρων χορών οι οποίοι χορεύονται συχνά από τους Salseros (τους χορευτές Salsa δηλαδή).

Tango Argentine

Ψάχνεις έναν χορό που εκφράζει απόλυτα πάθος, να δίνει τεράστια ελευθερία, εντυπωσιακές φιγούρες που όλοι αναγνωρίζουν και τη δυνατότητα να τον χορεύεις όσο μπορείς και να περπατάς; Το Αργεντίνικο Τάνγκο είναι ο χορός αυτός!

Ξεκίνησε τα τέλη του 19ου αιώνα στο Μπουένος Άιρες τη Αργεντινής και είναι ο χορός που δίκαια συμβολίζει το πάθος! Αυτό και λόγω του ίδιου του χορού, αλλά και της μουσικής στην οποία χορεύεται. Έχει ένα μοναδικό στυλ καθοδήγησης και προσφέρει εξαιρετική ελευθερία και πλήθος κινήσεων και συνδυασμών και μπορούν να χορευτούν πολλοί διαφορετικοί ρυθμοί πάνω στη μουσική!

Latin

Σου αρέσουν οι μουσικές και οι χοροί της Λατινικής Αμερικής; Θέλεις χορούς με μεγάλο τεχνικό βάθος και πολλές ευκαιρίες διαγωνισμών και πιθανών διακρίσεων; Αξίζει τότε να δώσεις μία δίκαιη ευκαιρία στο group των Latin!

Οι χοροί Latin περιλαμβάνουν ένα πλήθος χορών. Πολλοί από αυτούς παραδοσιακά χορεύονται στην Λατινική Αμερική ή έχουν δημιουργηθεί από κατοίκους της Λατινικής και Κεντρικής Αμερικής και έχουν με τα χρόνια εμπλουτιστεί με περισσότερα στοιχεία, όπως την χαρακτηριστική εντυπωσιακή στάση σώματος, τον καθορισμό του συνόλου των στοιχείων και βημάτων κάθε χορού και το σημαντικό διαγωνιστικό στοιχείο ζευγαριών κι ομάδων, για όσους βέβαια θέλουν να το επιλέξουν.

Οι Latin χοροί χορεύονται κατά κανόνα σε ζευγάρια, ή και σε ομαδικές χορογραφίες όπου η κάθε χορεύτρια χορεύει χωρίς παρτενέρ. Στη Σχολή μας το group των Latin χορών περιλαμβάνει: Cha-cha, Rumba, Mambo, Samba, Paso Doble, Jive

Σύγχρονο

Η ιστορία του σύγχρονου χορού ξεκίνησε στην Αμερική στα τέλη του 1920 ως μία μορφή αντίδρασης στις αυστηρές δομές του μπαλέτου. Από το 1980 και μετά ο σύγχρονος χορός δέχτηκε επιρροές από την κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης και εξελίχθηκε σε θεατρικό στιλ που επηρέασε και άλλα είδη χορού, όπως το μπαλέτο και τους ballroom χορούς.

Break Dance

Δοκίμασε το Break Dance! Σου αρέσει η άθληση και οι δυναμικές κινήσεις; Θέλεις να μάθεις εντυπωσιακές κινήσεις και να αναπτύξεις τη δύναμη, την ευλυγισία και τη φυσική σου κατάσταση; Το Break Dance αποτελεί πλέον έναν πολύ γνωστό χορό, ο οποίος ξεκίνησε επίσης πιο πρόσφατα σε σχέση με άλλους πιο παραδοσιακούς. Είναι γνωστός παγκοσμίως και υπάρχουν ικανοί και δυνατοί χορευτές σε πάρα πολλές χώρες. Σαν χορός είναι δυναμικός, αθλητικός, πολύ ενεργητικός και έχει από τις πιο εντυπωσιακές φιγούρες! Οι κινήσεις σε αυτόν τον χορό εκτελούνται είτε από όρθια θέση ή και στηρίζοντας το βάρος του σώματος με τα χέρια! To BreakDance, παρά την πιο δυναμική φύση του μπορεί και χορεύεται κι από κοπέλες!

Hip Hop

Το Hip Hop αναφέρεται σε στυλ χορού-ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης-που εξελίχθηκε έξω από στούντιο χορού σε οποιοδήποτε διαθέσινο ανοιχτό χώρο, όπως σε δρόμους, πάρτυ, νυχτερινά κέντρα και σχολεία. Συχνά είναι αυτοσχεδιαστικού και κοινωνικού χαρακτήρα, ενθαρρύνοντας την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία με τους θεατές και άλλους χορευτές. Αυτοί οι χοροί είναι ένα μέρος της κουλτούρας της γεωγραφικής περιοχής που προέρχονται. Δύο παραδείγματα του hip hop περιλαμβάνουν το Β-boying (breakdancing), το οποίο προέρχεται από την Νέα Υόρκη και το Shuffle Μελβούρνης από την Αυστραλία.

Μουσικοκινητική

H εκμάθηση του χορού μπορεί να αρχίσει σε οποιαδήποτε ηλικία με μικρότερη αυτή των 3 ετών. Η πρώτη επαφή σε αυτήν την ηλικία γίνεται μέσα από το μάθημα της μουσικοκινητικής Αγωγής. Εκεί τα παιδιά μαθαίνουν τις πρώτες τους χορευτικές κινήσεις και εξασκούνται το να συντονίσουν το σώμα τους με τη μουσική. Σε ηλικία 6 ετών το παιδί μπορεί πλέον να επιλέξει ποιο συγκεκριμένο είδος χορού θέλει να διδαχτεί.

Dance Soul

Καλωσήρθατε στη σχολή χορού, Dance Soul! H αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους μαθητές της σχολής μας την κατάλληλη καλλιτεχνική και τεχνική εκπαίδευση, ώστε να γίνουν ικανοί χορευτές είτε σε κοινωνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την εκλεκτή ομάδα των καθηγητών μας και τις ιδανικές συνθήκες στο στούντιο μας, θα επιτύχετε τους στόχους που εσείς θα θέσετε στον εαυτό σας. Όλοι μας στην DANCE SOUL αγαπάμε πραγματικά αυτό που κάνουμε και πιστεύουμε είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία για να είμαστε επιτυχημένοι.

Είμαστε μία καλή ομάδα μεταξύ μας και στόχος μας είναι να προσφέρουμε χαρά και ενδιαφέρον στους μαθητές μας.

Σας περιμένουμε στον χώρο μας!

Ι. Πασσαλίδη 70,
Καλαμαριά
2310 455095