24€ για μία συνεδρία που περιλαμβάνει εξειδικευμένη εξέταση και αξιολόγηση της σπονδυλικής σας στήλης, των άκρων και της παθούσας περιοχής καθώς και μία χειροπρακτική Θεραπεία, από το εξειδικευμένο "Κέντρο Μυοσκελετικών Παθήσεων» του Οστεοπαθητικού Dr Χειροπρακτικής ΗΠΑ κ. Ευάγγελου Χριστακόπουλου στη Καλαμαριά, έκπτωση 52%

Κέντρο Μυοσκελετικών Παθήσεων
Καλαμαριά (Μ. Καλλίδου)

Όροι της Προσφοράς

 • Αγοράζοντας αυτή την προσφορά κερδίζετε 2% cashback (για λεπτομέρειες δείτε εδώ).
 • Το κουπόνι περιλαμβάνει:
  • Μία εξειδικευμένη εξέταση και αξιολόγηση της σπονδυλικής σας στήλης, των άκρων και της παθούσας περιοχής
  • Μία χειροπρακτική θεραπεία με ειδικούς θεραπευτικούς χειρισμούς (ανατάξεις) για άμεση αντιμετώπιση των πόνων της παθούσας περιοχής
  • Καθοδήγηση για την επίλυση του προβλήματος
  • Συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα ενδυνάμωσης και ορθοσωμίας
 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας έως 30/06/2021
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτ. έως Παρ. 10.00 - 14.00 και 17.00 - 21.00
 • Μπορούν να αγοραστούν έως 3 κουπόνια ανα χρήστη, 1 για προσωπική χρήση και 2 για δώρο
 • Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλ. 2310 424817
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Thessalonikimou.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Thessalonikimou.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
24€ για μία συνεδρία που περιλαμβάνει εξειδικευμένη εξέταση και αξιολόγηση της σπονδυλικής σας στήλης, των άκρων και της παθούσας περιοχής καθώς και μία χειροπρακτική Θεραπεία, από το εξειδικευμένο "Κέντρο Μυοσκελετικών Παθήσεων» του Οστεοπαθητικού Dr Χειροπρακτικής ΗΠΑ κ. Ευάγγελου Χριστακόπουλου στη Καλαμαριά, έκπτωση 52%
24 €
Αγόρασέ το!
57 αγορές έως τώρα

Η προσφορά λήγει σε:


 • ώρες
 • :

 • λεπτά
 • :

 • δεύτερα

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
 • Thessalonikimou.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Τι είναι Oστεοπαθητική - Σύγχρονη Χειροπρακτική;

Είναι η τρίτη μεγαλύτερη θεραπευτική επιστήμη στον κόσμο μετά την ιατρική και την οδοντιατρική.

Η Χειροπρακτική είναι ανεξάρτητος θεραπευτικός κλάδος υγείας, που σχετίζεται με την αντιμετώπιση και πρόσληψη επώδυνων συνδρόμων και δυσλειτουργικών καταστάσεων, που οφείλονται σε προβλήματα κινητικού συστήματος και των επιπτώσεων τους στη νευροφυσιολογική και εργονομική ακεραιότητα του ανθρωπίνου σώματος, επεμβαίνοντας διορθωτικά με ειδικούς χειρισμούς και μαλάξεις, κυρίως στην σπονδυλική στήλη και γενικότερα σε ολόκληρο το εριστικό σύστημα επαναφέρεται στη κανονική του λειτουργία γεγονός που βοηθάει τον οργανισμό στην ανάκτηση της έμφυτης ικανότητάς του για αυτοθεραπεία.

Τι μπορεί να βοηθήσει η Χειροπρακτική;

Η Χειροπρακτική μπορεί να βοηθήσει άτομα όλων των ηλικιών, σε προβλήματα όπως πόνοι στη σπονδυλική στήλη, οσφυαλγίες, ισχιαλγίες, νευραλγίες. Μπορεί να βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα συνηθισμένων πόνων όπως στον αυχένα, στους ώμους , στους βραχίονες, πονοκεφάλους, σκολίωση, κύφωση, λόρδωση και άλλα προβλήματα που με τη πρώτη εντύπωση δυνατό να μη φαίνονται ότι έχουν σχέση με την σπονδυλική στήλη.

Χειροπρακτική ανάλυση

Στην πρώτη επίσκεψη ο Dr. Χειροπρακτικής θα πάρει ένα πλήρες ιστορικό του πάσχοντος και θα προχωρήσει σε μια πλήρη εξέταση που δυνατό να περιλαμβάνει ακτινογραφίες της σπονδυλικής στήλης, αξονικές ή μαγνητικές τομογραφίες, ψηλάφηση καθώς και άλλες χειροπρακτικές διαγνωστικές μεθόδους για εντοπισμό του προβλήματος ή παθολογικών αλλαγών της σπονδυλικής στήλης. Στη συνέχεια θα αποφασιστούν βάσει όλων των πληροφοριών αν μπορεί να βοηθήσει, αν πρέπει να παραπεμφθεί σε άλλο ειδικό ή αν χρειάζεται ταυτοχρόνως και μία συντρέχουσα ιατρική περίθαλψη.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Ο χρόνος που χρειάζεται σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: από το ίδιο άτομο, το είδος και τη διάρκεια της πάθησης, την ηλικία και τη διάρκεια της πάθησης, την ηλικία και τη ψυχολογική κατάσταση του ασθενούς, τυχόν τραυματισμούς στο παρελθόν, τη διατροφή, το περιβάλλον του κ.α. Η θεραπεία μπορεί να συνεχιστεί υπό μορφή συντήρησης για την αποφυγή υποτροπών, σε συνδυασμό με θεραπευτικές ασκήσεις.

Είναι τα αποτελέσματα άμεσα;

Όλες οι έρευνες των τελευταίων είκοσι ετών δείχνουν ότι ο χρόνος αποκατάστασης επιταχύνεται με την Χειροπρακτική κατά 50-70%. Πάντοτε εξαρτάται από τον ασθενή και το είδος της πάθησης ή του προβλήματος που υπάρχει.

Φάρμακα - Χειρουργική.

Η Οστεοπαθητική-χειροπρακτική δεν αντιτίθενται στη χρήση φαρμάκων ή χειρουργικών επεμβάσεων για θεραπεία όταν αυτό κρίνετε αναγκαίο, παρόλο που ίδιοι δεν χρησιμοποιούν τις μεθόδους αυτές. Μάλιστα εκεί που παρίσταται ανάγκη, οι ίδιοι παραπέμπουν τον ασθενή στον κατάλληλο γιατρό.

Κέντρο Μυοσκελετικών Παθήσεων

Ο Χριστακόπουλος Ευάγγελος (DC, Ba.Sci) γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη της Αμερικής όπου και σπούδασε την ειδικότητα της Οστεοπαθητικής-Χειροπρακτικής. Από μικρός ασχολήθηκε και ενδιαφέρθηκε για την φυσική και υγιεινή ζωή καθώς και την αναζήτηση ίασης-θεραπείας κάποιων θεμάτων υγείας με εναλλακτικούς και φυσικούς τρόπους, γεγονός που τον οδήγησε στην κατεύθυνση των σπουδών με αντικείμενο την χειροπρακτική.

Έπειτα από 8 χρόνια σπουδών σε 2 πανεπιστήμια της Νέας Υόρκης και 2 χρονιά εξάσκηση σε κλινική, επέστρεψε στην πατρίδα του την Θεσσαλονίκη το 1997 και από τότε μέχρι και σήμερα εξασκεί ως ιδιώτης γιατρός την επιστήμη της σύγχρονης χειροπρακτικής. Με την εναλλακτική ιατρική της Οστεοπαθητικής / Χειροπρακτικής ασχολείται θερμά και υπεύθυνα εδώ και 18 χρόνια με μια σταθερή εξέλιξη προς την πιο ισορροπημένη και αποτελεσματική θεραπεία / αποκατάσταση.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η ειδικότητα αυτή έχει άμεσα και ορατά αποτελέσματα στους ασθενείς που υποφέρουν από μυοσκελετικές παθήσεις όπως το αυχενικό σύνδρομο (ημικρανίες και πονοκέφαλοι, ίλιγγοι), οσφυαλγία, ισχιαλγία, κύφωση, λόρδωση και πάσης φύσεως θέματα υγείας που αφορούν την σπονδυλική μας στήλη. Η χειροπρακτική είναι μια επιστήμη η οποία υποστηρίζει την σωστή λειτουργία του νευρομυοσκελετικού μας συστήματος και συνακόλουθα επαναφέρει την υγεία. Αυτό που όλη έχουμε ανάγκη όσο περνούν τα χρονιά λόγω της αναμενόμενης φθοράς του οργανισμού μας.

Η θεραπεία που κάνει εφαρμογή ο Κος Χριστακόπουλος με την επιστήμη της ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ / ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗΣ θα σας βοηθήσει άμεσα να αποκτήσετε πάλι την σωματική σας υγεία, καθώς γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει κάτι χειρότερο στην ζωή μας από τους χρόνιους, καθημερινούς η και οξείς πόνους του μυοσκελετικού μας.

Ο στόχος του Κου Χριστακόπουλου είναι να βοηθήσει και να θεραπεύσει ΕΣΑΣ και όχι να αρκεστεί στην διάγνωση και μείωση τον συμπτωμάτων με ΤΕΧΝΗΤΑ ΜΕΣΑ, όπως χορήγηση φαρμάκων/ουσιών.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να βελτιώσουν της μυοσκελετικές τους παθήσεις και στην συνέχεια με μια συντήρηση να διατηρήσουν μια άριστη σωματική κατάσταση.

Τονίζουμε επίσης ότι η ειδικότητα αυτή είναι πλήρως ασφαλής και εγγυόμαστε ότι η θεραπεία του Χριστακόπουλου Ε. θα φέρει ορατή ανακούφιση στα προβλήματά σας και πολύ καλύτερη ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ σας.

Μητροπολίτου Καλλίδου 114,
Καλαμαριά
2310 424817