24,90€ για 50' Full Body Χαλαρωτικό ή Φυσιοθεραπευτικό ή Διατάσεων ή Shiatsu μασάζ από ειδικευμένη θεραπεύτρια, στον υπέροχο χώρο του "Elxis Spa" του Ξενοδοχείου Egnatia Palace Hotel στο Κέντρο!

Elxis Spa - Ξενοδοχείο Εγνατία

Κέντρο

Όροι της Προσφοράς

  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Thessalonikimou.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Thessalonikimou.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
24,90€ για 50' Full Body μασάζ επιλογής ανάμεσα σε Χαλαρωτικό ή Φυσιοθεραπευτικό ή Διατάσεων μεμονομένων μυών (Yoga Balance) ή Shiatsu με πίεση δαχτύλων για αναλγησία μυών
24,9 €
Μη Διαθέσιμο
5 αγορές έως τώρα

Η προσφορά έληξε στις 20/09/2018

Τρόποι πληρωμής:

  • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
  • Paypal
  • Κατάθεση
  • Web Banking
  • Μετρητά μέσω Courier
Περισσότερες πληροφορίες >>

Elxis Spa - Ξενοδοχείο Εγνατία

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για προσωπική χαλάρωση ετοιμάσαμε ένα ταξίδι στη χώρα των πολυαισθήσεων. Ακοή, γεύση, όραση, αφή και όσφρηση συντονίζονται και καταφέρνουμε να βρεθούν σε πλήρη αρμονία για να απολαύσουν οι πελάτες αξέχαστες εμπειρίες υλοποιώντας τις διεθνείς επιταγές του SPA (Sanitas Per Aqua).

Τα ELXIS SPA θα τα βρείτε στο Σύνταγμα, Μητροπόλεως 3 καθώς και στα συνεργαζόμενα Ξενοδοχεία, το εξειδικευμένο προσωπικό με τα προϊόντα και τον εξοπλισμό που διαθέτουν θα σας βοηθήσουν να καλύψετε τις ανάγκες χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Εγνατία 61,
Κέντρο
6944696970, 6947605024