19€ από 45€ για να απολαύσετε ένα παραδοσιακό θεραπευτικό Thai μασάζ διάρκειας 60' από έμπειρες θεραπεύτριες που θα χαλαρώσει το σώμα και το πνεύμα σας σε έναν από τους πιο γνωστούς χώρους Ταϊλανδέζικου μασάζ στη θεσσαλονίκη, το "The House Of Smile" στην Καλαμαριά, έκπτωση 54%

The House Of Smile

Καλαμαριά (Θ. Σοφούλη)

Όροι της Προσφοράς

 • Αγοράζοντας αυτή την προσφορά κερδίζετε 2% cashback (για λεπτομέρειες δείτε εδώ).
 • Το κουπόνι περιλαμβάνει:
  • 60΄ ενός αυθεντικού θεραπευτικού Thai Massage από έμπειρες θεραπεύτριες
 • Μπορείτε να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας έως 15/09/2018
 • Ώρες λειτουργίας: Δευτ. έως Παρ. 14.00 - 20.00, Σαβ. 14.00 - 19.00
 • Η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή από 28/7 έως 20/8
 • Μπορούν να αγοραστούν 4 κουπόνια ανά χρήστη, 2 για προσωπική χρήση 2 για δώρο
 • Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν στο τηλ. 2310 411312
 • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Thessalonikimou.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Thessalonikimou.gr 212-0002170 (Δευτ. έως Παρ. 10:00 - 18:00).

Επέλεξε από τα παρακάτω:

1
19€ από 45€ για να απολαύσετε ένα παραδοσιακό θεραπευτικό Thai μασάζ διάρκειας 60' από έμπειρες θεραπεύτριες που θα χαλαρώσει το σώμα και το πνεύμα σας σε έναν από τους πιο γνωστούς χώρους Ταϊλανδέζικου μασάζ στη θεσσαλονίκη, το "The House Of Smile" στην Καλαμαριά, έκπτωση 54%
19 €
Μη Διαθέσιμο
54 αγορές έως τώρα

Η προσφορά έληξε στις 15/09/2018

Τρόποι πληρωμής:

 • Κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, κλπ.)
 • Paypal
 • Κατάθεση
 • Web Banking
 • Μετρητά μέσω Courier
 • Thessalonikimou.gr Wallet
Περισσότερες πληροφορίες >>

Λίγα Λόγια

Thai Massage

Ταϊλανδέζικο μασάζ: Πρακτική ίασης και ευεξίας

Το Παραδοσιακό Ταϊλανδέζικο μασάζ αποτελείται από τις πιο αρχαίες μεθόδους ολιστικής θεραπευτικής και αποτελεί και σήμερα μερος της ταϊλανδικής παραδοσιακής ιατρικής.

Η προέλευσή του συνδέεται με τα Βουδιστικά Μοναστήρια. Η ιστορία της τέχνης του Ταϊλανδέζικου μασάζ ξεκινά πριν από 2.500 χρόνια. Οι ρίζες της μεθόδου αυτής, η οποία διαδόθηκε στο δυτικό κόσμο από την Ταϊλάνδη, και σήμερα είναι πολύ δημοφιλής, βρίσκονται στην εποχή του Βούδα, όταν ένας γιατρός ονομαζόμενος Shivago γνωστός για τις πνευματικές του δυνάμεις άρχισε να θεραπεύει ασθενείς με την τεχνική αυτή.

Το Ταϊλανδέζικο μασάζ έχει αναγνωριστεί ως η πρακτική αυτού που η βουδιστική σκέψη ονομάζει καλοσυνάτη αγάπη. Βασισμένο στην αρχαία ταϊλανδέζικη μάλαξη και στην ινδική φιλοσοφία της yoga, είναι ένα μασάζ που χαλαρώνει, ευθυγραμμίζει και ανακουφίζει το σώμα από πόνους και εντάσεις με βαθιές πιέσεις κατά μήκος των ενεργειακών γραμμών. Οι κυριότερες ενεργειακές γραμμές η και ενεργειακά κανάλια είναι δέκα (Sib Sen) και η ενέργεια που κυλάει μέσα από αυτές υποστηρίζει τη σωματική, διανοητική και συναισθηματική υγεία.

Το ταϊλανδέζικο μασάζ χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό πoλλών και διαφορετικών τεχνικών, όπως διατάσεις, πιέσεις βελονιστικών ή ρεφλεξολογικών σημείων, πιέσεις σε ενεργειακά κέντρα και κανάλια. Οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται χρησιμοποιώντας τις παλάμες, τους αντίχειρες, τους πήχεις, τους αγκώνες, τα γόνατα και τα πόδια.

 Όπως στο Shiatsu και σε άλλες εφαρμογές της παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής, όταν η ενέργεια που ρέει μέσα σε ενεργειακά κανάλια και είναι υπεύθυνη για τη ζωή μας σε υλικό, συναισθηματικό ή νοητικό επίπεδο, βρεθεί σε κατάσταση ανισορροπίας, αυτό δημιουργεί το αίσθημα του πόνου και την άφιξη της ασθένειας.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της άσκησης των τεχνικών του παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ είναι το πολύ εντυπωσιακό των κινήσεων, πιέσεων και διατάσεων, που επιτυγχάνονται με πολύπλοκα κλειδώματα, λαβές και κινήσεις μοχλισμού των δύο σωμάτων που εμπλέκονται στη συνεδρία.  Πέρα από τη χαλάρωση, το ταϊλανδέζικο μασάζ εναρμονίζει και αναζωογονεί τη ροή της σωματικής ενέργειας  διευκολύνοντας την επανασύνδεση του σώματος με την ψυχή και το μυαλό.

Κάθε κίνηση που γίνεται δεν είναι μηχανική, αλλά γεμάτη αγάπη και σεβασμό για τον άνθρωπο που τη δέχεται.

Το μασάζ συντελεί στη μείωση της έντασης και του στρες, βοηθάει στην απελευθέρωση του ενεργειακού μπλοκαρίσματος και της στασιμότητας, βελτιώνει τη στάση του σώματος, δημιουργεί ευλυγισία και ανακουφίζει από μυοσκελετικά προβλήματα. Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται μέσα από αυτή τη μέθοδο είναι μεγαλύτερη ευλυγισία του σώματος, θεραπεία μακροχρόνιων τραυματισμών και μυϊκών πόνων, καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της ενέργειας, μείωση της έντασης και του στρες. Γίνεται επίσης μασάζ των εσωτερικών οργάνων, και κατά συνέπεια βελτιώνεται η λειτουργία του αναπνευστικού, του κυκλοφορικού και του νευρικού συστήματος. Το μασάζ αυτό γίνεται με άνετα βαμβακερά ρούχα.

 Συνοψίζοντας, το Ταϊλανδέζικο μασάζ: Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος Βοηθά στην αποτοξίνωση, προσφέρει εξισορρόπηση της ροής ενέργειας, βελτιώνει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος, καταπολεμά την αϋπνία και τον πονοκέφαλο, ενεργοποιεί τα 7 chakras του σώματος, προλαμβάνει και απελευθερώνει από το άγχος.

The House Of Smile

Στην Θεσσαλονίκη (Sofouli Center) έχουμε δημιουργήσει για εσάς, έναν όμορφο και αισθητικό χώρο για να σας προσφέρουμε τις μοναδικές μας υπηρεσίες. Μασάζ, Αναζωογόνηση & Ευεξία, είναι έννοιες που ίσως συαναντήσετε και αλλού. Σε εμάς όμως θα τις βιώσετε μέσα από την αληθινή εμπειρία του γνήσιου Ταϊλανδέζικου χαμόγελου. Ένα χαμόγελο φιλίας, ζεστασιάς και επαγγελματικής φροντίδας. 

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρες και άρτια καταρτισμένες επαγγελματίες μασέζ από την Ταϊλάνδη.

Θ. Σοφούλη 57 (Sofouli Center),
Καλαμαριά
2310 411312