Θέρμιος Απόλλων

Στο λόφο Πανόραμα του Θέρμου Τριχωνίδας, με πανοραμική θέα της γραφικής κωμόπολης του Θέρμου και σε απόσταση αναπνοής από όλα τα θρησκευτικά και αρχαιολογικά μνημεία της περιοχής, βρίσκεται το νεόχτιστο ξενοδοχείο "Θέρμιος Απόλλων". Το ξενοδοχείο μας σάς υποδέχεται όλο το χρόνο με τη ζεστασιά και την προσωπική φροντίδα μιας οικογενειακής επιχείρησης, η οποία συνεχώς εξελίσσεται και προσφέρει ποιοτικές διακοπές υψηλών προδιαγραφών. Στο χώρο μας θα βρείτε ησυχία, άνεση, ξεκούραση και την ευκαιρία να γνωρίσετε μια πανέμορφη περιοχή, πολλά υποσχόμενη.

Αν είστε λάτρης της φύσης, της ορειβασίας, των extreme sports (rafting & kayak) ή ακόμα και των απλών περιπάτων μέσα στα δάση, σας περιμένουμε. Η περιοχή και ο χώρος μας προσφέρουν ιδανικό περιβάλλον για διακοπές όλο το χρόνο. Καλώς ήρθατε στο Θέρμο, την πρώην πρωτεύουσα της Αιτωλικής Συμπολιτείας, πάνω από τη μεγαλύτερη φυσική λίμνη της Ελλάδας, τη λίμνη Τριχωνίδα!

Το ξενοδοχειακό μας συγκρότημα βρίσκεται στο Πανόραμα του Δήμου Θέρμου Τριχωνίδας και διαθέτει άνετα, ζεστά δωμάτια, σουΐτες και πέτρινα σαλέ με τζάκι. Όλα μας τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Το εστιατόριο καταλαμβάνει ξεχωριστή θέση στο συγκρότημά μας. Είναι 230 θέσεων, διακοσμημένο παραδοσιακά, διαθέτει στο κέντρο ένα πολυτελές πέτρινο τζάκι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν αίθουσα εκδηλώσεων. Αυτό που κάνει το εστιατόριό μας να ξεχωρίζει, είναι οι ξεχωριστές γεύσεις που μπορεί να σας προσφέρει. Χρησιμοποιώντας μόνο αγνά υλικά, λαχανικά από τον κήπο μας και ντόπια προϊόντα παρασκευάζονται εδέσματα από ντόπιες παραδοσιακές συνταγές.

Σας καλούμε, λοιπόν, να απολαύσετε κάθε πιάτο μας ως μείγμα παράδοσης και φαντασίας. Το εστιατόριό μας "ΚΙΒΩΤΟΣ" τα τελευταία 4 χρόνια, έχει το Ειδικό Σήμα Ποιότητας Ελληνικής Κουζίνας. Το Σήμα αυτό πιστοποιεί ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση προσφέρει άριστο επίπεδο εδεσμάτων ελληνικής κουζίνας και αντίστοιχο επίπεδο υπηρεσιών.

Θέρμο Τριχωνίδας,
Αιτωλοακαρνανία
26440 24024

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές από Θέρμιος Απόλλων.