Πρότυπο Φυσιοθεραπευτήριο

Το θεραπευτικό μας κέντρο και η 35χρόνια εμπειρία μας έχει ως πεδίο ενασχόλησης την φυσικοθεραπεία. Προσφέρει τις υπηρεσίες του εδώ και χρόνια, ανακουφίζοντας πάσχοντες από τους χρόνιους πόνους που προκαλούν διάφορες παθήσεις όπως είναι η οσφυαλγία, οι κακώσεις που οφείλονται σε εξαντλητική και λανθασμένη άθληση και οι ρευματοπάθειες.

Διατηρούμε πάντοτε οικειότητα με τους ασθενείς μας και αντιμετωπίζουμε μαζί τα προβλήματα υγείας τους, επιδιώκοντας ανθρώπινη και άμεση προσέγγιση. 

Η εμπειρία μας και η διάθεσή μας, σε συνδυασμό με την χρήση προηγμένων μηχανημάτων πετυχαίνουν το καλύτερο για τους πάσχοντες. Οι εξελιγμένοι μας χώροι, η προσπάθειά μας να βελτιώνουμε τις συνθήκες διαβίωσης και να περιθάλπουμε με φροντίδα όσους το χρειάζονται, αποτελούν τα βασικά στοιχεία που συνθέτουν το έργο μας, και μας έχει τοποθετήσει ανάμεσα στα καλύτερα φυσικοθεραπευτικά κέντρα της Θεσσαλονίκης.

 

Βασ. Όλγας 4,
Κέντρο
6977 222008 

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Πρότυπο Φυσιοθεραπευτήριο". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Μασάζ κάντε κλικ εδώ.