Προσφορές για "Πάρκο Δεινοσαύρων"

Πάρκο Δεινοσαύρων

Το ανθρώπινο σώμα είναι μία μοναδική, πολυσύνθετη κατασκευή-θαύμα που καθημερινά, μέσα από εκατομμύρια αλληλεπιδράσεις των συστημάτων του, μας επιτρέπει να μιλάμε, να κινούμαστε, να αντιλαμβανόμαστε, να σκεπτόμαστε, να θυμόμαστε, να αγαπάμε, να πονάμε, να ΖΟΥΜΕ!

Το HUMAN BODY MUSEUM αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τους επισκέπτες του να περιηγηθούν στο εσωτερικό ενός ενήλικου ανθρώπινου σώματος και να δουν από κοντά όλα τα ανθρώπινα όργανα, σε πλήρη λειτουργία. Με τη συνοδεία εξειδικευμένων ξεναγών ξεκινούν από το στόμα του σώματος της «ΖΩΗΣ» το εντυπωσιακό ταξίδι εξερεύνησης που ολοκληρώνεται με την «γέννηση» της γνώσης για τις συνθήκες που θα πρέπει να διαμορφώσουμε για να διατηρήσουμε υγιές το σώμα μας.

Παράλληλα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν σε υπερμεγέθη ανάγλυφες απεικονίσεις διάφορα όργανα, όπως η καρδιά, ο εγκέφαλος, τα μάτια, το δέρμα και πολλά άλλα, με αναλυτικές πληροφορίες για τη λειτουργία τους και ενδεικτικές αναφορές στις παθήσεις που συνηθέστερα πλήττουν το καθένα από αυτά.

Το HUMAN BODY MUSEUM σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε στην Ελλάδα, στη χώρα που ο Ιπποκράτης δίδαξε τους αέναους κανόνες «Περί Διατροφής και Υγείας», με σκοπό να προσφέρει στους επισκέπτες του μία μοναδική εκπαιδευτική προσέγγιση του θέματος της διατροφής και των επιδράσεών της στο ανθρώπινο σώμα, από την αρχή ακόμα του σχηματισμού του εμβρύου, ως τα στάδια της ενηλικίωσης και των ειδικών συνθηκών που διαμορφώνονται σε διάφορες φάσεις της ενήλικης ζωής όπως η εφηβεία, η εγκυμοσύνη, η μέση ηλικία.

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής του Υπευθυνότητας το Human Body Museum στηρίζει τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα παιδιά «Το Χαμόγελου του Παιδιού» προσφέροντας 0,50 € από την πώληση κάθε εισιτηρίου που εκδίδεται για το κοινό τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, από 21 Απριλίου 2019 έως και 20 Απριλίου 2020.

7 χλμ. Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου,
Ωραιόκαστρο
 2310 686544