Προσφορές για "Eatwise"

Δεν βρέθηκαν ενεργές προσφορές για "Eatwise". Για να δείτε τις ενεργές προσφορές για Αδυνάτισμα κάντε κλικ εδώ.

Eatwise

Μαζί θα βρούμε τρόπους να αγαπήσετε και να φροντίσετε το σώμα σας χωρίς υπερβολές και στερήσεις. Αυτό που καθορίζει την υγεία και την εικόνα μας, είναι η σύσταση του σώματος μας και όχι το νούμερο στη ζυγαριά.

Μύθοι, "μαγικές" δίαιτες και χαπάκια, επιστημονικά αστήρικτες θεωρίες και πρακτικές αποτελούν δυστηχώς πλέον καθημερινότητα. Τα αποτελέσματα:

•Προσωρινή απώλεια βάρους

•Απώλεια υγρών, μυικού ιστού, οστών και όχι περιττού λίπους

•Επιβάρυνση της σωματικής και ψυχικής υγείας

•Χαμένος κόπος και απογοήτευση

Η λέξη «δίαιτα» είναι συνυφασμένη στους περισσότερους με την λέξη «στέρηση». 

Σε ποιον αρέσει να στερείται ή να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να φάει κάτι που μπορεί να τρώνε οι άλλοι γύρω του; 

Η έκφραση κάνω δίαιτα σημαίνει ότι ακολουθώ ένα ειδικό πρόγραμμα αδυνατίσματος με ημερομηνία λήξης. Η μέγιστη αντοχή ενός ατόμου σε ένα υποθερμιδικό πρόγραμμα διατροφής είναι κατά μέσο όρο δύο μήνες. Το επόμενο βήμα είναι η διακοπή της δίαιτας και η γρήγορη επαναφορά του ατόμου στο ίδιο ή και σε μεγαλύτερο βάρος από αυτό που είχε πριν ξεκινήσει τη δίαιτα. Με την ίδια τακτική ανά δύο μήνες διακόπτει τη δίαιτα ή καταπιάνεται με κάποια άλλη μαγική μέθοδο αδυνατίσματος.

Η πλειοψηφία των ατόμων που επισκέπτονται έναν διαιτολόγο δεν το κάνουν για πρώτη φορά. Είναι συνήθως άτομα ήδη πολύ κουρασμένα με το να κάνουν δίαιτες συνεχώς. 

Στο κέντρο διατροφικής υποστήριξης Eatwise, της Αναστασίας Κίμογλου, επενδύουμε στην εκπαίδευση σας! Για να επιτευχθεί η τροποποίηση της διατροφικής συμπεριφοράς του ατόμου είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχει συνειδητά στη διαδικασία μεταβολής του βάρους ή/και των διαφόρων βιοχημικών παραμέτρων που σχετίζονται με την υγεία. Για το λόγο αυτό δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση του ατόμου – μέσω συμβουλευτικής διατροφικής παρέμβασης – ώστε να αποκτά συνείδηση του σωστού τρόπου διατροφής και της σωστής διατροφικής συμπεριφοράς. Έτσι, καθίσταται εφικτή η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος καθώς και η διατήρηση αυτού, αφού το άτομο ξέρει πώς να τρέφεται ακόμα και μετά το τέλος της δίαιτας!

Σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, ΔΕΝ υπάρχει φαγητό που απαγορεύεται, εκτός κι αν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας. Τέρμα λοιπόν η ενοχική συμπεριφορά και οι στερήσεις! Δεν υπάρχει τρόφιμο που δεν μπορούμε να εντάξουμε στη διατροφή σας. Απλά ζητήστε το!

Σχεδιάζουμε τη διατροφική θεραπεία με κριτήριο τη ξεχωριστή προσωπικότητα του καθενός, τα προσωπικά του χαρακτηριστικά, τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες του. Τίθενται από κοινού στόχοι και σας παραδίδουμε εξατομικευμένο διατροφικό πρόγραμμα κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Επιπλέον, κατά το σχεδιασμό του προγράμματος λαμβάνουμε υπόψη μας και τις συνήθειες των υπόλοιπων μελών της οικογένειας σας προκειμένου να μην υποχρεώνεστε να μαγειρεύετε διαφορετικά φαγητά σπίτι σας.

Μαζί θα βρούμε τρόπους να αγαπήσετε και να φροντίσετε το σώμα σας χωρίς υπερβολές και στερήσεις, καθοδηγούμενοι απο τις τελευταίες και πιο σύγχρονες επιστημονικές οδηγίες και δεδομένα.

Ο διαιτολόγος δεν κρίνει αλλά συμβουλεύει, ενθαρρύνει και στηρίζει την προσπάθεια σας και γι’ αυτό τελικά η επιτυχία είναι δική σας και μόνο!!!

Μητροπόλεως 51,
Κέντρο
2310-267197, 6988-880675